Referenties

Kantoren en openbare gebouwen

Wij leveren maatwerk in openbare gebouwen of kantoren om de werkomgeving optimaal werkbaar te houden en een passende uitstraling te geven.

Stadskantoor Leeuwarden

De Wester Leeuwarden

Bij de Wester in Leeuwarden had de architect te maken met een school in een renovatiegebied die nog wel enige tijd zou aanhouden.
Daarom is gekozen voor een zanddessin zodat de dagelijkse inloop niet direct storend was en men de binnengelopen zandvervuiling snel en efficiënt kon verwijderen. Daarnaast een prachtige gedetailleerd dessin, in grote variëteit.

Van der Valk Hurdegarijp

Bij van der Valk in Hardegarijp is het tapijt een afsluiting van de op de wand gerealiseerde kunstschilderwerken.
Het tapijt is gemaakt van een foto van een schilderij die in de juiste schaal is geproduceerd. In het Fries Museum is een groot kleed gerealiseerd op basis van een luchtfoto die gedrukt is op tapijt.

Fries museum

Eldorado

Bij Eldorado werd een tennishal omgebouwd naar een binnenspeeltuin, het thema was “Reis om de wereld in 80 dagen” diverse natuurgetrouw nagebouwde atrakties moesten van passende vloerafwerking voorzien worden.
Wij mochten het ontwerp realiseren en de levering van de nodige materialen leveren. Hetgeen in een prachtig gelukte binnenspeeltuin resulteerde.

Theaters , Bioscoop Casino

Bij Cinemec heeft men gekozen voor in onze collectie bestaande dessins zodat men de kleuren volledig aan kon passen op de verdere inrichting en toch geen ontwerpkosten voor het tapijt hoefde te maken.Naleveren is altijd mogelijk omdat een dessin nooit uit collectie gaat.

Caschino in Apeldoorn wilde een grote tegel met een hoge comfortwaarde, het dessin is een afgeleide van een dessin uit onze collectie, de basis kleur was goed te vinden in onze standaardkleuren.

Karpetten

Karpetten geheel volgens eigen dessin vanaf 8m² Custom made geprint op 4 meter breed, zodat een carpet meestal zonder naad gerealiseerd kan worden. Vaste kleuren en full colour zijn zonder meerprijs mogelijk.