Brochures

Stijlen

In de rubriek stijlen hebben de collecties gemeen, dat ze hun basis vinden in ontwerp stijlen.
Van de verzameling van dessins met cirkels, via de wat trendgebaseerde vintage stijl naar de uitgesproken grafische beeldtaal uit de zwart en witte collectie.
En net als bij de andere collecties geldt ook hier: kies een dessin en de juiste kleuren voor uw project of….laat u inspireren en zet uw eigen creativiteit in en maak uw eigen unieke dessin.

Sferen

In de rubriek sferen hebben we een aantal collecties bijeen gebracht die de decoratieve aspecten van het product naar voren brengen.
Decoratie door herhalende patronen, herkenbare klassieke details, en dessins uit een scala aan culturele achtergronden.
Veel van wat we van oudsher kennen uit geweven tapijten; de sfeer van weleer, maar nu op een actuele wijze geproduceerd.
Ook hierbij geldt: kies een dessin en de juiste kleuren voor uw project of….laat u inspireren en zet uw eigen creativiteit in en maak uw eigen unieke dessin.

Naturals

In de rubriek naturals hebben we een tweetal collectie bijeen gebracht die inspelen op onz gevoel voor natuur en natuurlijke materialen.
Van de uitdrukking van een warm gevoel in de breiwerk beelden, tot de herkenbare reproducties van gras, hout, steen en andere natuurlijke materialen. Alles uit te voeren in de comfortabele zachtheid van tapijt.
Uiteraard ook hiervoor geldt: kies een dessin en de juiste kleuren voor uw project of….laat u inspireren en zet uw eigen creativiteit in en maak uw eigen unieke dessin.